Ainoa lapsi

Ainoat lapset hemmoteltuja? Asiantuntija kiistää – Iltalehti

2.5.2020 — Kliseisen käsityksen mukaan ainoat lapset ovat hemmoteltuja, tai kasvavat muita helpommin itsekkäiksi. Onko tässä perää? Kasvaako ainoasta …

Millaista on olla ainoa lapsi | But I’m a human not a sandwich

8.8.2018 — Olen ainoa lapsi, nyt 26-vuotias. Odotan ensimmäistä omaa lasta, mies haluaisi useamman lapsen mutta itse en. Koska, olin niin onnellinen …

Millaista on olla ainoa lapsi? Ainoista lapsista on paljon stereotypioita, mutta millaista on oikeasti olla ainoa lapsi? Tässä mun näkökulma. Jaa omasi!

Neljä ongelmaa, jotka ainoa lapsi kohtaa – Askel Terveyteen

Syntymästä lähtien ainoa lapsi saattaa olla hemmottelun kohde, ja hänestä tulee äidin ja isän pikku prinsessa tai prinssi.

Kun ainoa lapsi saavuttaa aikuisiän, hän saattaa tuntea velvollisuutta maksaa takaisin vanhempiensa panostuksen. Tämä voi vaikuttaa hänen kehitykseensä.

Perheen ainoa lapsi: 9 myyttiä – Askel Terveyteen

9.11.2022 — Jokaisen lapsen temperamentti on erilainen ja tapa, jolla hänet kasvatetaan, vaihtelee. Joten on aika lakata uskomasta tiettyihin myytteihin.

Perheidemme kokoonpano muokkaa persoonallisuutemme tiettyjä puolia. Mitä tarkoittaa olla perheen ainoa lapsi?

Oletko ainoa lapsi? Näin se on vaikuttanut sinuun ja elämääsi

18.12.2016 — Psykoterapeutti Marica Brandt-Pihlströmin mukaan ainoina lapsina kasvaneilla tai heidän vanhemmillaan ei ole mitään erityistä syytä huoleen.

Onko lapselle haitallista olla ainoa lapsi? Psykologi vastaa

Onko lapselle haitallista olla ainoa lapsi? Psykologi vastaa – Kaksplus.fi

9.7.2016 — Onko lapselle haitallista olla ainoa lapsi? Psykologi vastaa. Kaksi lasta tuntuu olevan Suomessa normi. Kysyimme psykologilta, onko ainokaisuus …

Kärsiikö lapsi ollessaan ainokainen? Haittaako sisaruksen puuttuminen lapsen kehitystä? Psykologi vastaa kysymyksiin ainoan lapsen dilemmasta.

Ainoan lapsen asemassa on myös paljon hyvää, sanoo … – YLE

Ainoan lapsen asemassa on myös paljon hyvää, sanoo asiantuntija | Marja Hintikka Live | yle.fi

15.3.2016 — Vanhan uskomuksen mukaan ainoat lapset ovat itsekkäitä ja onnettomia. Mutta onko siinä perää? Tutkimusten mukaan ainokaisten ja …

Ei ole riski olla ainoa lapsi.

Olen ainoa lapsi ja kiitollinen siitä – Helsingin Sanomat

Millaista on olla ainoa lapsi? – Perhe | HS.fi

8.8.2022 — Lapsella on tärkeää olla sisarus. Tämän lausahduksen olen kuullut lukemattomia kertoja mitä erilaisemmissa keskusteluissa.

Moni suomalaislapsi kasvaa ilman biologista sisarusta. Silti yllättävän moni tuntuu olettavan, että lapsen elämä on parempaa, jos hänellä on sisarus, kirjoittaa Johanna Malinen kolumnissaan.

Ainoana lapsena olemisen hyödyt ja haitat – Mielen Ihmeet

15.3.2019 — Teksasin yliopiston tohtori Toni Falbo on tutkinut ainoan lapsen elämää. Hänen havaintojensa mukaan ainoat lapset viettävät paljon aikaa …

Ainoana lapsena oleminen ei ole tietenkään sama asia kuin sisarusten kanssa kasvaminen. Pääasia on kuitenkin kasvatusmalli, ei sisarusten lukumäärä.

Keywords: ainoa lapsi