Antti virmavirta lapset

Minna Suuronen & Antti Virmavirta: “Emme muuttaneet maalle …

Minna Suuronen & Antti Virmavirta: “Emme muuttaneet maalle sattumalta” – Kotiliesi.fi

1.4.2022 — Se, että kaikki ovat jo täysi-ikäisiä, tuntuu Antista uskomattomalta. Mitä sitten, kun viimeinenkin lapsi lähtee?

Näyttelijäpariskunta Minna Suuronen, 47, ja Antti Virmavirta, 56, ovat kolmen teini-ikäisen vanhempia. Tänä kesänä he tekevät pitkästä aikaa töitä yhdessä.

Antti Virmavirta on nyt kolmen täysi-ikäisen tyttären isä | Eeva

Virmavirta on naimisissa näyttelijä Minna Suurosen kanssa ja heillä on neljä lasta. Hänen setänsä on professori ja entinen päätoimittaja Jarmo Virmavirta.

Transport-sarjan näyttelijä Antti Virmavirta on tyttäriensä mukaan heittäytyvä isä, jolle voi puhua mistä tahansa. Lue perheen yhteishaastattelu.

Antti Virmavirta – Wikipedia

Antti Virmavirta – Wikipedia

30.10.2020 — Näyttelijä Minna Suuronen, 52, on ollut pitkään yhdessä miehensä Antti Virmavirran kanssa. Pitkän liiton salaisuus on se, että hyväksyy toisen …

Hyvän avioliiton salaisuus – Näyttelijäpari Minna Suuronen ja …

Hyvän avioliiton salaisuus – Näyttelijäpari Minna Suuronen ja Antti Virmavirta: ”Tarve muuttaa toista ei kuulu hyvään liittoon” – Seura.fi

25.8.2022 — Antti on uuden elämänvaiheen edessä, sillä tänä syksynä kaikki hänen lapsensa jättävät lapsuudenkodin. Antin ja näyttelijäpuolisonsa Minna …

Minna Suuronen on ollut pitkään yhdessä miehensä Antti Virmavirran kanssa. Pitkän liiton salaisuus on se, että hyväksyy toisen sellaisena kuin tämä on.

Pulkkinen-tähti Antti Virmavirta on ison elämänmuutoksen …

24.8.2017 — Näyttelijä Antti Virmavirta, 58: “Testasin rajoja typeryyksiin saakka.” … myös muut kansankynttilät ojensivat toinen toistensa lapsia.

Mitä olen oppinut: Antti Virmavirta – Apu

Mitä olen oppinut: Antti Virmavirta | Apu

6.3.2019 — Naimisissa näyttelijä Minna Suurosen kanssa. Pariskunnalla on kolme lasta. Poika edellisestä liitosta. □ Täyttää 60 vuotta torstaina 7.

Näyttelijä Antti Virmavirta, 58: “Testasin rajoja typeryyksiin saakka.”

Näyttelijä Antti Virmavirran, 60, elämässä on paljon muutakin …

Näyttelijä Antti Virmavirran, 60, elämässä on paljon muutakin kuin taiteen tekemistä, esimerkiksi pelto- ja metsätöitä – Kulttuuri | HS.fi

9.7.2018 — Hän on asunut pitkään maatilalla miehensä Antti Virmavirran kanssa. … olikohan hän ihan hirveä äiti silloin, kun lapset olivat pieniä?

”Perhe kutsuu mua leikillään pehtooriksi”, maalaistalossa Vihtijärvellä asuva Antti Virmavirta sanoo.

Näyttelijä Minna Suuronen: ”En ole aina ollut mukava ja ihana …

13.9.2016 — ”En saa liikuttaa itseäni” – Äkillinen sairaus pysäytti Antti Virmavirran: joutui täyteen vuodelepoon · IS:n tavoittama Virmavirta on paraikaa …

Äkillinen sairaus pysäytti Antti Virmavirran: joutui täyteen …

Keywords: antti virmavirta lapset