Facebook eurooppa

Suljetaanko Facebook ja Instagram Euroopassa … – YLE

Suljetaanko Facebook ja Instagram Euroopassa? Tietosuojavaltuutettu perää malttia: “Ei syytä lähteä panikoimaan”

8.7.2022 — Facebookin ja Instagramin emoyhtiö Meta ja Euroopan unioni ovat kiistelleet käyttäjiltä kerätyn datan siirtämisestä Euroopasta Yhdysvaltoihin jo …

Irlannin tietosuojaviranomaisen päätösluonnos estäisi Metaa lähettämästä käyttäjistä kerättyä tietoa Euroopasta Yhdysvaltoihin. Meta uhkaa vastatoimena sulkea Facebookin ja Instagramin Euroopassa.

Facebook uhkailee lähdöllä – ja jää Eurooppaan toistaiseksi

Meta eli Facebook ei lähde Euroopasta ainakaan moneen kuukauteen – Digitoday – Ilta-Sanomat

18.8.2022 — – Emme todennäköisesti voisi tarjota useita tärkeimpiä tuotteitamme ja palveluitamme, mukaan lukien Facebook ja Instagram, Euroopassa, mikä …

Kiista Facebookin käyttäjätietojen jakamisesta jatkunee vielä kuukausia. Irish Business Post kertoi uudesta viivästyksestä.

Facebook ja Instagram jatkavat toistaiseksi toimintaansa …

Facebook ja Instagram uhkaavat mennä kiinni Euroopassa – Digitoday – Ilta-Sanomat

7.7.2022 — Facebook ja Instagram voivat mennä kiinni eurooppalaisilta vielä tämän kesän aikana, Politico-uutispalvelu kirjoittaa.

Irlannin tietosuojaviranomaisen linjaus uhkaa tilapäisesti sulkea merkittävät somepalvelut Euroopassa, Politico kirjoittaa.

Facebook uhkaa jättää Euroopan – Iltalehti

Facebook ja Instagram jatkavat toistaiseksi toimintaansa Euroopassa | Mobiili.fi

15.8.2022 — Euroopan unioni ja Yhdysvallat luonnostelevat paraikaa ohjeistusta, joka käsittelee datan siirtämistä unionista Yhdysvaltoihin ja päinvastoin.

Politico: Facebook ja Instagram saattavat sulkeutua …

Iltalehti

7.2.2022 — Facebook uhkaa jättää Euroopan. Eurooppalaiset saattavat pahimmassa tapauksessa jäädä ilman Facebookia ja Instagramia.

Facebook ja Instagram saattavat sulkeutua Euroopassa kesällä

Euroopassa on nyt riski Facebookin ja Instagramin sulkeutumiselle

8.7.2022 — Meta on varoittanut useampaan kertaan, että vastaava päätös sulkisi monet sen palveluista Euroopassa, kuten Facebookin ja Instagramin. Euroopan …

Facebookin ja Instagramin omistaja Meta uhkaa sulkevansa palvelunsa Euroopassa, jos yhtiön tiedonsiirtovaatimuksiin ei mukauduta.

Eurooppa torjuu Facebookin sulkeutumisen – toistaiseksi

Politico: Facebook ja Instagram saattavat sulkeutua Euroopassa tänä kesänä – Talous | HS.fi

7.7.2022 — EU:n pyrkimys on, että eurooppalaisten käyttäjien tietoja säilytetään Euroopassa. Meta taas haluaisi siirrellä dataa esimerkiksi Euroopan ja …

Irlannin tietosuoja­viranomainen ilmoitti torstaina estävänsä Facebookin ja Instagramin omistavaa Metaa lähettämästä käyttäjien tietoja Euroopasta Yhdys­valtoihin.

Meta pelottelee Eurooppaa Facebookin ja Instagramin lähdöllä: vastustaa EU:n säätelyä käyttäjädatan säilyttämiselle – Talous | HS.fi

4.2.2022 — Facebookin emoyhtiön vuosiraportissa sanotaan, että yhtiö voi joutua lopettamaan Facebookin ja Instagramin toiminnan Euroopassa.

Facebookin emoyhtiön vuosiraportissa sanotaan, että yhtiö voi joutua lopettamaan Facebookin ja Instagramin toiminnan Euroopassa.

Facebook ja Instagram saattavat sulkeutua Euroopassa kesällä – MTVuutiset.fi

7.7.2022 — Meta omistaa Facebookin ja Instagramin. Meta ilmoitti jo alkuvuodesta mahdollisista seurauksista, jos Euroopan ja Yhdysvaltojen välisestä …

Facebook ja Instagram saattavat sulkeutua Euroopassa kesällä. Meta ilmoitti jo alkuvuodesta mahdollisista seurauksista, jos Euroopan ja Yhdysvaltojen välisestä tietojensiirrosta ei saada sopua. EU ja Yhdysvallat käyvät parhaillaan neuvotteluita tiedonsiirrosta, jonka myötä yritykset voivat lähettää tietoja Irlannin järjestyksestä huolimatta.

Eurooppa torjuu Facebookin sulkeutumisen – toistaiseksi

11.8.2022 — Kuva: Flickr. Euroopan unionin byrokratia on ”pelastanut” eurooppalaiset sosiaalisen median alustojen Facebookin ja Instagramin kesän aikana …

Keywords: facebook eurooppa