Havukka-ahon ajattelija tv sarja

Havukka-ahon ajattelija | Yle Areena

Kari Väänäsen käsikirjoittama ja ohjaama sarja perustuu kirjailija Veikko Huovisen romaaniin. … Havukka-ahon ajattelija. Katso: K1, J1.

Konsta Pylkkänen (Kai Lehtinen) on luonteeltaan utelias haaveilija. Hän saattaa syventyä ratkomaan maailman pieniä ja suuria arvoituksia aina mittarimadon toimenkuvasta avaruuden mittasuhteisiin. Saadessaan pestin maisterien Ojasto (Hannu-Pekka Björkman) ja Kronberg (Tommi Korpela) apumieheksi, pääsee hän seuraamaan lähietäisyydeltä ihailemiaan tiedemiehiä. Sattumusten kautta Pylkkänen itse päätyy tieteellisen läpimurron avaintekijäksi. Kari Väänäsen käsikirjoittama ja ohjaama sarja perustuu kirjailija Veikko Huovisen romaaniin. T: Matila Röhr Nordisk Oy (2009).

Havukka-ahon ajattelija (televisiosarja) – Wikipedia

Havukka-ahon ajattelija | Yle Areena

24.12.2015 — Havukka-ahon ajattelija … (Suomi 2009) Konsta Pylkkänen on haaveilija, joka ratkoo pieniä ja suuria arvoituksia mittarimadon toimenkuvasta …

(Suomi 2009) Konsta Pylkkänen on haaveilija, joka ratkoo pieniä ja suuria arvoituksia mittarimadon toimenkuvasta avaruuden mittasuhteisiin. Elokuva perustuu Veikko Huovisen romaaniin. K&O: Kari Väänänen. R: Kai Lehtinen.

Havukka-ahon ajattelija (TV Series 1971– ) – IMDb

Havukka-ahon ajattelija on Kaarlo Hiltusen ohjaama 11-osainen televisiosarja, joka perustuu kirjailija Veikko Huovisen samannimiseen romaaniin.

Muistatko alkuperäisen Havukka-ahon ajattelijan? – TV …

Havukka-ahon ajattelija (TV Series 1971– ) – IMDb

Havukka-ahon ajattelija: With Lauri Leino, Seppo Karjalainen, Olavi Johansson, Harri Tirkkonen.

HAVUKKA-AHON AJATTELIJA ohjelmatiedot – Telsu.fi

16.9.2018 — Anselmi (Esko Mattila), Iita (Thelma Saastamoinen) ja Konsta (Lauri Leino) Havukka-ahon ajattelija -tv-sarjassa. Kuva: MTV.

Havukka-ahon ajattelija (televisiosarja) – Wikiwand

HAVUKKA-AHON AJATTELIJA ohjelmatiedot – Telsu.fi

Havukka-ahon ajattelija. Seuraava esitys TV Finland ma 20.02.2023 klo 20.45. 3/3. Pyymetso. Lentuan maisterit vierailevat Kuoliaaksinaurattajan talolla.

Havukka-ahon ajattelija. Seuraava esitys TV Finland pe 17.02.2023 klo 20.45. 3/3. Pyymetso. Lentuan maisterit vierailevat Kuoliaaksinaurattajan talolla. Tieteellinen läpimurto tekee Konstasta…

Havukka-ahon ajattelija | TV-opas | Telkku – Iltalehti

Havukka-ahon ajattelija (televisiosarja) – Wikiwand

Havukka-ahon ajattelija on Kaarlo Hiltusen ohjaama 11-osainen televisiosarja, joka perustuu kirjailija Veikko Huovisen samannimiseen romaaniin.

Havukka-ahon ajattelija on Kaarlo Hiltusen ohjaama 11-osainen televisiosarja, joka perustuu kirjailija Veikko Huovisen samannimiseen romaaniin. Sarja esitettiin ensimmäisen kerran keväällä 1971 ja on sen jälkeen näytetty televisiossa uusintana.

Missä Havukka-ahon ajattelija, siis se vanha tv-sarja, on …

Kari Väänäsen käsikirjoittama ja ohjaama sarja perustuu kirjailija Veikko Huovisen romaaniin. T: Matila Röhr Nordisk Oy (2009). Katso suoratoistona. Ilmainen …

Löydä koska ja missä Havukka-ahon ajattelija on katsottavissa. Tutustu tähän ja muihin televisio- sekä suoratoisto-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme …

Missä Havukka-ahon ajattelija, siis se vanha tv-sarja, on kuvattu? | Kysy kirjastonhoitajalta

Missä Havukka-ahon ajattelija, siis se vanha tv-sarja, on kuvattu? … Televisiosarja, jonka ohjasi Kaarlo Hiltunen ja jonka pääosaa näytteli Lauri Leino …

Keywords: havukka-ahon ajattelija tv sarja, havukka ahon ajattelija tv sarja