Iiris suomela lapsi

Kansanedustaja Iiris Suomelan vauva syntyi – Ilta-Sanomat

Kansanedustaja Iiris Suomelan vauva syntyi – ”Maailman paras joululahja otti reilusti etumatkaa” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

17.11.2020 — Vihreiden kansanedustajan Iiris Suomelan, 26, vauva on syntynyt. Suomela kertoo perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan.

Suomen nuorimman kansanedustajan, vihreiden Iiris Suomelan oli määrä synnyttää lähempänä joulua, mutta lapsi syntyikin jo marraskuun puolivälissä.

Kansanedustaja Iiris Suomela on saanut vauvan – YLE

Kansanedustaja Iiris Suomela on saanut vauvan: “Maailman paras joululahja otti vähän etumatkaa”

17.11.2020 — Lapsi syntyi etuajassa, sillä elokuisessa tiedotteessaan Suomela sanoi lasketun ajan olevan joulukuussa. – Maailman paras joululahja otti vähän …

Suomela on kertonut pitävänsä vanhempainvapaiden jakamista tasan tärkeänä niin työelämän kuin vanhemmuudenkin tasa-arvon edistämisen kannalta.

Vihreiden Iiris Suomela altistui 1-vuotiaan lapsensa saamalle …

Vihreiden Iiris Suomela altistui 1-vuotiaan lapsensa saamalle koronalle – MTVuutiset.fi

21.1.2022 — Vihreiden Iiris Suomela altistui 1-vuotiaan lapsensa saamalle koronalle – jää pois aluevaalien tulosillasta. Iiris Suomela. Lehtikuva …

Vihreiden puheenjohtajan sijainen Iiris Suomela kertoo altistuneensa koronalle perhepiirissä. Suomela jää pois esimerkiksi sunnuntain vaali-illan tuloslähetyksestä, jonne vihreät lähettää myöhemmin kerrottavan sijaisen.

Iiris Suomela muistelee korona-ajan synnytystään – Anna

18.11.2021 — Raskauden viimeiset viikot huoli lapsen hyvinvoinnista oli suuri. Jossain vaiheessa todettiin, että olisi turvallisempaa, jos lapsi syntyisi.

Kansanedustaja Iiris Suomelalle on syntynyt vauva – Iltalehti

17.11.2020 — Iiris Suomelan esikoinen on syntynyt. Suomela kertoo Facebookissa, että vauva syntyi pari päivää sitten. Suomela kertoo, että vauva syntyi …

Iiris Suomela – Wikipedia

Iiris Suomela – Wikipedia

Iiris Suomela (s. 1. toukokuuta 1994) on suomalainen vihreiden kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja.

Tämän takia Iiris Suomelan vauvalla on viisi pinnasänkyä

Tämän takia Iiris Suomelan vauvalla on viisi pinnasänkyä – ”Ei tässä kahden aikuisen voimin pärjättäisi” | Kauppalehti

2.1.2022 — Vihreiden varapuheenjohtaja Iiris Suomela toivoo Suomeen … Minulla ja puolisollani on kymmenkuinen lapsi, ja vaikka jaamme vastuut tasan, …

Vihreiden varapuheenjohtaja Iiris Suomela toivoo Suomeen työkulttuuria, jossa kenenkään ei tarvitse yksinään huolehtia jaksamisensa rajoista.

Tiina Elovaara ja Iiris Suomela tietävät, miksi äidit uupuvat niin …

Tiina Elovaara ja Iiris Suomela tietävät, miksi äidit uupuvat Suomessa – Uutiset – Aamulehti

8.5.2022 — Perhe: Puoliso ja yksivuotias lapsi. Poliitikoilla lyhyet vanhempainvapaat. Suomelan ja hänen puolisonsa esikoinen on 1,5-vuotias. Suomela piti …

Tutkimuksen mukaan äidit uupuvat vahvan tasa-arvon maissa. Iiris Suomela ja Tiina Elovaara kertovat, miten ongelma saadaan ratkaistua. Suomela viettää äitienpäivää sukunsa kanssa Tampereella. Elovaaralla on äitienpäiväksi kaksi toivetta.

Kansanedustaja Iiris Suomelalle syntyi lapsi – Suomenmaa.fi

17.11.2020 — VauvaVihreiden kansanedustaja ja Tampereen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Iiris Suomela on saanut vauvan.

Keywords: iiris suomela lapsi, iiris suomela vauva