Kivitippu facebook

Hotelli Kivitippu | Lappajärvi – Facebook

Hotelli Kivitippu, Lappajärvi. 10 582 tykkäystä · 553 puhuu tästä · 4 633 …

Tervetuloa Kraatterijärven helmeen! | Hotelli Kivitippu …

Tervetuloa Kraatterijärven helmeen! | Hotelli Kivitippu | Lappajärvi

Tervetuloa nauttimaan lomasta kraatterijärven helmessä. Hotelli Kivitippu ja sitä ympäröivät geograafiset ihmeet ihastuttavat varmasti.

Tervetuloa nauttimaan lomasta kraatterijärven helmessä. Hotelli Kivitippu ja sitä ympäröivät geograafiset ihmeet ihastuttavat varmasti. Meillä voit rentoutua Kraatterijärven pehmeässä vedessä, vaeltaa historian merkitsemällä Georeitillä ja hemmotella itseäsi hyvinvointipalveluilla.

Tapahtumat – Hotelli Kivitippu

Tapahtumat | Hotelli Kivitippu

Hotelli Kivitippu tarjoaa elämyksiä ja hauskanpitoa myös monipuolisilla tapahtumillaan! Tapahtumakalenterimme sisältää myös upeita lähiseudun tapahtumia.

Hotelli Kivitippu tarjoaa elämyksiä ja hauskanpitoa myös tapahtumillaan! On aika pukea tanssikengät jalkaan, nauttia tähtiartistien mahtavista esityksistä ja osallistua hotellin järjestämiin retriitteihin. Kivitipussa tapahtuu ympäri vuoden!

Hotelli Kivitippu tanssit ja keikat – Tanssiin.fi

Hotelli Kivitippu tanssit ja keikat | Tanssiin.fi

Hotelli Kivitippu kaikki tanssikeikat ja kuulumiset Lappajärvellä. Suomen paras tanssimusiikin keikkakalenteri ja … Tykkää meistä Facebookissa …

Hotelli Kivitippu kaikki tanssikeikat ja kuulumiset Lappajärvellä. Suomen paras tanssimusiikin keikkakalenteri ja viihdesivusto. Käy tanssiin!

Hotelli Kivitippu, Lappajärvi – päivitetyt vuoden 2023 hinnat

Kivitipun spa-alueella on saunoja, porealtaita ja sisäuima-allas. Erillinen järvenrantasauna on varattavissa yksityiskäyttöön. Treenata voi kuntosalilla.

Tämä hotelli sijaitsee Järviseudun golfseuran ja Lappajärven vieressä. Hotellissa on ilmainen WiFi, ja sen huoneissa on taulu-tv.

Event / DJ SASH! – Hotelli Kivitippu – Ticted

Ticted – Event / DJ SASH! – Hotelli Kivitippu

Post to Facebook. 0681814b 091c 4b0e aba7 b1a1c8765716. DJ SASH! – Hotelli Kivitippu. Music. UltimatePartyEntertainment. Kivitippu. DJSASH!

Kivitipussa tanssitaan perjantaina ja rokataan lauantaina!

Kivitipussa tanssitaan perjantaina ja rokataan lauantaina! – Järviseudun sanomat

27.10.2019 — Perjantaina Kivitipussa tanssitaan Ässien tahdissa ja lauantaina vuorossa onkin rokkia … https://www.facebook.com/events/368569194029176/.

Tapahtumat – | Eläkeliitto

| Eläkeliitto

Vesijumppa Kivitipussa torstaisin … Harrastekurssi · 24.02.2023 Kivitippu Nykäläntie 137 Lappajärvi … (09) 7257 1100. Facebook Instagram Twitter.

Keywords: kivitippu facebook