Olympialaiset skeet tv

Suomen miehet palaavat olympialaisten skeet-radalle 17 …

Suomen miehet palaavat olympialaisten skeet-radalle 17 vuoden tauon jälkeen – Kallioinen ja Pesonen valmiita kärkitaistoon

24.7.2021 — Suomen miehet palaavat olympialaisten skeet-radalle 17 vuoden tauon jälkeen – Kallioinen ja Pesonen valmiita kärkitaistoon.

Suomen skeet-miehillä oli viimeksi edustaja lajissa vuonna 2004 Ateenassa, kun Marko Kemppainen nappasi hopeaa. Nyt etenkin Eetu Kallioisen tulokset ovat sillä tasolla, jolla on viime kisoissa menty finaaliin asti.

Skeet-ammunta | Yle Urheilu

Katso Tokion maanantain kisaohjelma ja lähetykset. 2021. Ida Hulkko 100 metrin rintauinnin alkuerässä Tokion olympialaisissa.

Ylen uutiset aiheesta ”Skeet-ammunta” nopeasti ja luotettavasti.

Skeet-ampuja Eetu Kallioinen jakaa Tokiossa kärkisijaa …

Skeet-ampuja Eetu Kallioinen jakaa Tokiossa kärkisijaa avauskierroksen jälkeen – Olympialaiset – Ilta-Sanomat

24.7.2021 — Suomalaisampuja Eetu Kallioisen tähtäys oli kohdallaan Tokion olympialaisten miesten skeetin ensimmäisellä kierroksella.

Suomalaisampuja Eetu Kallioisen tähtäys oli kohdallaan Tokion olympialaisten miesten skeetin ensimmäisellä kierroksella.

Tokion olympialaiset: Eetu Kallioinen kommentoi lähes …

Tokion olympialaiset: Eetu Kallioinen kommentoi lähes täydellistä päiväänsä – Olympialaiset – Ilta-Sanomat

25.7.2021 — Näin Eetu Kallioinen, 23, kommentoi lähes täydellistä päiväänsä olympialaisissa · Tokio · seitsemäntoista vuotta ennen kuin olympialaisissa …

Kallioinen ampui sunnuntaina 74 kiekkoa 75:stä.

Olympiapronssimitalisti Abdullah Al-Rashidi pahoillaan Eetu …

Olympiapronssimitalisti Abdullah Al-Rashidi pahoillaan Eetu Kallioisen puolesta – MTVuutiset.fi

26.7.2021 — Olen jo 57, joten olympialaiset tuntuvat ihan paikalliskisoilta. Valitettavasti en pystynyt ottamaan kultaa, mutta olen tyytyväinen pronssiin.

Elokuussa 58 vuotta täyttävä Abdullah Al-Rashidi hurmasi Tokion olympialaisten skeet-ammunnan finaalissa. Al-Rashidi kilpaili jo seitsemänsissä olympialaisissaan, ja otti pronssisen mitalin aivan kuten teki Riossa.

Eetu Kallioinen on jaetulla toisella sijalla Tokion … – Iltalehti

25.7.2021 — Trapin olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela sanoo olevansa Kallioiselle ja Suomen toisella skeet-ampujalle Lari Pesoselle Tokiossa äitihahmo.

Eetu Kallioinen ampuu finaalivauhdissa ja mielii mitaleille

Eetu Kallioinen ampuu finaalivauhdissa ja mielii mitaleille: ”Katsotaan” – Urheilu | HS.fi

25.7.2021 — Kesti seitsemäntoista vuotta ennen kuin olympialaisissa nähtiin uudestaan suomalainen skeet-miesampuja. Eikä vain yksi, vaan ensi kertaa …

Edellisen kerran Suomella on ollut skeetissä miesampuja 17 vuotta sitten. Tokiossa on ensi kertaa kaksi.

Katso Olympialaiset 2022 ilmaiseksi netissä – VPN-SUOMI

Katso Olympialaiset 2022 ilmaiseksi netissä | Kaikki tv-lähetykset – VPN-SUOMI.fi

Discovery ja Yle jakavat Pekingin talviolympialaisten tv-oikeudet Suomessa, mutta ulkomailta voit katsoa kaikki lähetykset ilmaiseksi VPN:llä mobiilissakin!

Tore Brovold – Wikipedia

Kultaa, Lonato 2005, Skeet, joukkue … Tore Brovold on saavuttanut olympialaisissa Pekingissä 2008 hopeaa skeetissä uudella finaali olympiaennätyksellä 145 …

Keywords: olympialaiset skeet tv