Perhe hyppäsi parvekkeelta

Poliisi koputti ovelle, perhe hyppäsi 7. kerroksen parvekkeelta …

25.3.2022 — Poliisi koputti ovelle, viisihenkinen perhe hyppäsi parvekkeelta kuolemaansa Sveitsissä – tragedian syy täysi mysteeri.

Perhe hyppäsi parvekkeelta Sveitsissä – syynä salaliittoteoria?

11.4.2022 — Perheen korkeakoulutetut aikuiset uskoivat salaliittoteorioihin ja pelkäsivät viranomaisten puuttuvan elämäänsä.

Poliisi koputti ovelle – viisihenkinen perhe hyppäsi parvekkeelta

Sveitsi: Poliisi koputti ovelle – viisihenkinen perhe hyppäsi parvekkeelta – MURHA.INFO

24.3.2022 — – Viranomaiset eivät päässeet asuntoon sisään ja ilmeisesti sillä hetkellä perhe päätti hypätä parvekkeelta, poliisin tiedottaja Jean Christophe …

pikkupoika pelästyi ja hyppäsi parvekkeelta alas – MTVuutiset.fi

Klovni koputti ruotsalaisasunnon ovelle – pikkupoika pelästyi ja hyppäsi parvekkeelta alas – MTVuutiset.fi

20.10.2016 — Kun ulko-ovelta kuului koputus, Oliver luuli oven takana olleen karkkiostoksilta palaavat perheenjäsenet. Säikähdys oli valtava, kun oven …

Länsi-Ruotsissa Skaran kaupungissa kotiin tunkeutunut klovni säikäytti 8-vuotiaan pojan niin pahasti, että poika hyppäsi parvekkeelta alas, kertoo ruotsalaismedia.

Kahden lapsen äiti kuoli ottaessaan selfietä 27. kerroksen …

Kahden lapsen äiti kuoli ottaessaan selfietä 27. kerroksen parvekkeella – karmiva pudotus tallentui videolle – MTVuutiset.fi

15.10.2018 — Panamassa kahden lapsen äiti menehtyi tiputtuaan korkealta kerrostalon parvekkeelta. Nainen oli parvekkeen kaiteella ottamassa selfieitä.

Panamassa kahden lapsen äiti menehtyi tiputtuaan korkealta kerrostalon parvekkeelta. Nainen oli parvekkeen kaiteella ottamassa selfieitä.

Pariskunta putosi kuudennesta kerroksesta – Kotimaa

Pariskunta putosi kuudennesta kerroksesta – Kotimaa – Ilta-Sanomat

23.5.2005 — Noin 30-vuotias mies ja nainen putosivat perjantai-iltana kuudennen kerroksen parvekkeelta Tampereella. Tapahtumaa edelsi raju riita …

Noin 30-vuotias mies ja nainen putosivat perjantai-iltana kuudennen kerroksen parvekkeelta Tampereella. Tapahtumaa edelsi raju riita lähipubissa. Poliisin mukaan putoamiseen saattaa liittyä rikos.

Teinipoika putosi parvekkeelta kuolemaan – Ilta-Sanomat

Teinipoika putosi parvekkeelta kuolemaan – Kotimaa – Ilta-Sanomat

17.3.2009 — Poika putosi talon neljännestä kerroksesta. Kuva: Peter Jansson … Hän oli voinut pahoin ja pudonnut ranskalaiselta parvekkeelta.

Helsingin Pikku Huopalahden kadulla seisoo järkyttynyt, murheen murtama isä. Sanoja on vähän ja ne tulevat hyvin syvältä sydämestä.

Onko kenenkään tuttu kuollut esim tippumalla parvekkeelta …

Yks putos parvekkeelta 2.krs huumepäissään, jalat poikki … Kaveri taasen näki kun naapurinsa hyppäsi parvekkeelta, 8.krs, oli kuulemma kamala näky.

Perheriita parvekkeelta hyppäämisen syynä – Uutiset – Yle.fi

Perheriita parvekkeelta hyppäämisen syynä | Yle Uutiset

12.1.2009 — Perheriita parvekkeelta hyppäämisen syynä … vähäinen perheriita. Mies hyppäsi kerrostalon parvekkeelta Kemissä lauantaina iltapäivällä.

Kemin Merikadulla kerrostalon parvekkeelta lauantaina iltapäivällä hypänneen miehen motiiviksi on paljastunut perheriita.

Kolme vuotta sitten Matias Päiväniemi hyppäsi parvekkeelta

Kolme vuotta sitten Matias Päiväniemi hyppäsi parvekkeelta – Nyt hän rikkoo mielenterveysongelmien tabuja | Ilkka-Pohjalainen

28.9.2017 — Samassa alamäessä menivät myös perhe, auto, vaatteet, koko vauhdikas elämä. Jäljellä oli vain valtava velkataakka, josta selvitäkseen oli …

Matias Päiväniemi herää ambulanssissa.

Keywords: perhe hyppäsi parvekkeelta