Rajatieto tv

Rajatieto-TV – Rajatiedon Yhteistyö ry

Rajatieto-TV – Rajatiedon Yhteistyö ry

RTV (Rajatieto TV) on Timo Tahvanaisen vuonna 2015 perustama, Internetissä toimiva TV-kanava, jota tuottaa mediaosuuskunta Shadow Camera.

https://www.youtube.com/watch?v=4xPz5YFQ0mM RTV RTV (Rajatieto TV) on Timo Tahvanaisen vuonna 2015 perustama, Internetissä toimiva TV-kanava, jota tuottaa mediaosuuskunta Shadow Camera. Sen tehtävä on tarjota katsojilleen ohjelmia nimensä mukaisesti rajatiedosta, paranormaaleista ilmiöistä ja henkisyydestä aina tietoisuuden ja todellisuuden rajojen molemmin puolin. Mediaosuuskunta Shadow Camera on myös Hengen ja Tiedon messujen sekä messuihin liittyvien virtuaalitapahtumien virallinen yhteistyökumppani ja palveluntuottaja.”Rajatieto TV…

Shadow Camera – YouTube

Shadow Camera. Shadow Camera. @ShadowCamera. @ShadowCamera 8.13K subscribers 810 videos. Join. Subscribe. Rajatieto TV – facebook. Home. Videos.

Shadow Camera – YouTube

Shadow Camera. Shadow Camera. @ShadowCamera. @ShadowCamera 8.13K subscribers 810 videos. Join. Subscribe. Rajatieto TV – facebook.

Rajatieto TV – RTV | Enonkoski – Facebook

Rajatieto TV – RTV, Enonkoski. 2442 likes · 12 talking about this. Rajatieto TV – Henkisten maailmankuvien NETTI-TV – ja RADIO kanava.

Rajatieto TV – RTV | Enonkoski – Facebook

Rajatieto TV – RTV, Enonkoski. 2442 cilvēkiem patīk · 10 runā par šo. Rajatieto TV – Henkisten maailmankuvien NETTI-TV – ja RADIO kanava.

R-TV tarjoaa syvällisempää katsottavaa.

Jos haluat tietoa tulevista R-TV:n lähetyksistä, niin käy jättämässä meille maili tietosi rekisteröitymällä http://www.rtv.vhx.tv – osoitteessa.

RTV – Documents from Shadow of the Truth

RTV on Suomen ensimmäinen henkisyyteen laajemmin perehtynyt netti TV-kanava. Sen ohjelma tarjonnan kautta voit tarkastella erilaisten ihmisten käsityksiä …

Suomalainen videopalvelu henkisten teemojen pariin.

Keywords: rajatieto tv