Susanne päivärinta lapset

Susanne Päivärinta | Seiska

Susanne Päivärinta (s. 1965 Raahe) on suomalainen toimittaja ja juontaja, joka on työskennellyt maaliskuusta 2017 lähtien Iltalehdessä.

Teräväsanainen Susanne Päivärinta kertoo sukupuunsa …

12.6.2016 — Ylen ajankohtaisohjelmien tiukkaa Susanne Päivärintaa ihaillaan ja inhotaan: haukuttu on muun muassa … Perhe: Mies, lapsi ja mäyräkoira.

Susanne Päivärinta – Wikipedia

Susanne Päivärinta (s. 1965 Raahe) on suomalainen toimittaja ja juontaja, joka on työskennellyt maaliskuusta 2017 lähtien Iltalehdessä.

Elämäni biisi: Susanne Päivärinta teki hurjan paljastuksen

23.10.2022 — Elämäni biisi: Susanne Päivärinta teki hurjan paljastuksen: ”Ensin meinasin kuolla, sitten saada aivovaurion”. Toimittaja Susanne Päivärinnan …

Susanne Päivärinta – – Suomi24 Keskustelut

Susanne Päivärinta – – Suomi24 Keskustelut

Född Susanne Elisabeth Päivärinta i Sundbyberg. … Susanne on romani (tai puolikas), kertoi että lapsena sen takia oli kiusattu. Äänestä. Kommentoi.

Siinäpä vasta kaunis romaninainen. Miten lienee saanut luvan olla pukeutumatta siihen isoon hameeseen? No nätimpää katseltavaahan tuo noin on.

Toimittaja Susanne Päivärinta: ”En ole kuumakalle edes …

5.9.2017 — Luen myös iltaisin lapselle iltasadun – tosin yhdeksänvuotias poika lukee nykyisin itse, ja minä kuuntelen. Rentoudun juoksemalla, se on paras …

Uskoisitko että tämä kaunis tv-toimittaja on yli viisikymppinen!

Uskoisitko että tämä kaunis tv-toimittaja on yli viisikymppinen! – Hymy

20.3.2019 — Iät ja ajat televisiosta tuttu ihanainen Susanne Päivärinta on jo 53-vuotias. Hän ei ole halunnut tuoda ikäänsä julkisesti esiin.

Susanne Päivärinta on kysynyt pomoltaan potkuista, Halla …

Susanne Päivärinta on kysynyt pomoltaan potkuista, Halla-aholta kyynelistä ja Sanilta seksistä kesken keikan – on silti yksi poliitikko, jota hän ei koskaan ole saanut taipumaan – Kulttuuri | HS.fi

2.5.2018 — Mä haluan tehdä kaikenlaista”, Susanne Päivärinta sanoo ohjelmastaan. … että lapset olivat kiinnittäneet hänen jääkaappiinsa lapun.

”Mä haluan tehdä kaikenlaista”, Susanne Päivärinta sanoo ohjelmastaan. ”Kuten tehdä asioita enemmän huumorin kautta. Nyt pystyn haastattelemaan esimerkiksi muusikkoja ja elokuvatähtiä siinä kuin poliitikkojakin.”

Toimittaja Susanne Päivärinnan haastattelutyyli on … – Seura

Toimittaja Susanne Päivärinnan haastattelutyyli on sensuroimaton – toisin kuin hänen tyylinsä – Seura.fi

13.3.2019 — Susanne Päivärinta on vaikuttava ilmestys missä tahansa kanavassa: aiemmin toimittajana televisiossa ja nyt nettitv-ohjelmassaan.

Susanne Päivärinta on vaikuttava ilmestys missä tahansa kanavassa: aiemmin toimittajana televisiossa ja nyt nettitv-ohjelmassaan.

Keywords: susanne päivärinta lapset