Vauva helistin

Helistimet | Helisevät vauvalelut – Jollyroom

Helistimet | Helisevät vauvalelut | Jollyroom

Vauvat tykkäävät tutkia ympäröivää maailmaa sekä kuunnella ja tuottaa erilaisia ääniä. Jollyroomin laajasta valikoimasta löydät paljon ihania ja värikkäitä …

Valikoimastamme löydät ihanat helistimet. Niistä kuuluu ihana helisevä ääni, joka stimuloi lapsen näkö- ja kuuloaistia sekä kehitystä.

Helistimet ja tutit – Vauvalle – XS Lelut

Helistimet ja purulelut ovat hyvin tarpeellisia pienille lapsille. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima erivärisiä ja -muotoisia tuotteita.

Purulelut ja helistimet vauvalle – Lastentarvike

Purulelut ja helistimet vauvalle | Lastentarvike

Puruleluja löydät eri muotoisina, uniliinaan yhdistettynä, puruhanskana ja -sukkana sekä helistimen kera. suloisia hahmoja ja paljon värikkäitä yksityiskohtia.

Värikkäät, suloiset, hauskat ja rauhoittavat purulelut ja helistimet kiinnittävät pikkuisen huomion. Tutustu ja tilaa!

Helistimet | Karkkainen.com verkkokauppa

Helistimet kiinnostavat pientä tutkijaa! Pientä vauvaa kiinnostaa kaikki ja kaikki mihin hän vain ylettyy, päätyy suuhun tutkittavaksi!

Helistimet kiinnostavat pientä tutkijaa!

Pientä vauvaa kiinnostaa kaikki ja kaikki mihin hän vain ylettyy, päätyy suuhun tutkittavaksi! Kärkkäisen valikoiman helistimet ja vauvan purulelut on tehty pienten käsiin sopiviksi ja maistelut kestäväksi. Ne ovat turvalliset, myrkyttömät eikä niistä irtoa pieniä osia, vaikka pikkuiset helmihampaat niitä kokeilisivatkin. Helistimet ovat ihana hankinta ensileluksi tai lahjaksi vauvaperheeseen!

Helistin on vauvan ensimmäinen lelu

Helistimet tukevat vauvan motoriikkaan kehitystä. Ne sopivat mainiosti pieniin, vielä kömpelöihin käsiin tutkittavaksi. Silmät ihmettelevät värikkäitä muotoja ja korvat kuuntelevat kummaa rapinaa ja helinää. Välillä helistin viedään suuhun perusteellista tutkimusta varten. Helistin on ollut lasten rakas ensilelu jo vuosikymmeniä. Lähes jokainen suomalainen muistaa esimerkiksi äitiyspakkauksesta tutut, iloisella ilmeellä katselevat Paapun Hymy-helistimet.

Vauvan kasvun kannalta on tärkeää, että maailmassa riittää sallittua tutkittavaa silloin, kun kehitys on sille herkimmillään. Toki kodin tavaroissa, tutuissa kasvoissa ja omissa raajoissakin riittää ihmettelemistä, mutta vauvan omat lelut ovat tutkitusti turvalliset ja käyttöä kestävät. Vauvalelujen rinnalle pienokaiselle voi antaa kodin tavaroista tutkittavaksi maisteluun kelpaavaa ruoanlaittovälineistöä, kuten kauhoja ja muovikulhoja. Luonnollisestikaan vauvan käsiin ei kuitenkaan sovi antaa mitään terävää, painavaa tai suuhun kokonaan mahtuvaa tavaraa.

Purulelut auttavat hampaita

Hampaiden puhkemisen myötä vauva saattaa muuttua itkuiseksi ja ärtyneeksi. Uudet hampaat kutisevat ja ikenet kipeytyvät. Suuhun on entistä mukavampi saada jotain kaluttavaa, jolla hangata kihelmöivää purukalustoa. Vauvan purulelut sopivat ärhäköille ikenille täydellisesti. Vauvasta on mukava imeskellä purupinnan jännittäviä muotoja. Viilentävän purulelun voi asettaa hetkeksi kylmään jääkaappiin. Viileys tuntuu hyvältä arkoja ikeniä vasten.

Vauvalelujen turvallisuus lienee kaikilla vanhemmilla vaatimuslistan kärjessä, mutta lelujen lisäksi turvallisuus tulisi ottaa huomioon myös vauvan ympäristössä. Liikkeelle lähtevälle vauvalle maailma tulee entistä enemmän lähelle ja on tärkeää, että vauvan on sallittua aloittaa ensimmäiset tutkimusmatkansa. Vauvaa ei todellakaan tarvitse sijoittaa pehmustettuun huoneeseen, matkan varrella sattuvat pienet kopsut ja kolhut vain kuuluvat asiaan. Lattiatasolla etenevä vauva saattaa kuitenkin innostua nykimään kiemurtelevia, mielenkiintoisia johtoja, joten lattiavalaisimet tai sähkölaitteet kannattaa sijoittaa joksikin aikaa loitommalle pikkusista käsistä.

Helistimet ja pallot vauvalle – Ozbaby.fi

Helistin on klassinen lelu, joka jaksaa viihdyttää lapsia sukupolvesta toiseen. Vauvan pieneen käteen sopivat helistimet ja marakassit. Tuotemerkit.

Helistimet ja purulelut – KidZone.fi

Vauvan Helistimet | Vauvan Purulelut | Purulelut Vauvalle

Erilaiset vauvan helistimet ovat luultavasti yksi ensimmäisistä leluista, jonka vauva saa käsiinsä. Tästä syystä vauvan purulelut ovat erityisen suosittu …

Erilaiset vauvan helistimet ovat luultavasti yksi ensimmäisistä leluista, jonka vauva saa käsiinsä. Tästä syystä vauvan purulelut ovat erityisen suosittu valinta vauvan lelujen joukossa. Tämä vaihe tulee ilmi, kun vauva on noin 4-6 kuukauden ikäinen, kun ensimmäiset hampaat alkavat puskemaan ikenistä. #1

Helistimet ja purulelut – Lastentarvikkeet – Verkkokauppa.com

Helistimet ja purulelut – Vauvalelut – Lastentarvikkeet – Verkkokauppa.com

Purulelu ja helistin yhdessä, suloinen lintumallimme pitää pienet hampaat kiireisinä ja iloisina. … Pehmeä eläinhelistin vauvalle.

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Helistimet – A-T Lastenturva verkkokauppa

Taf Toys koala helistin “Kimmy Koala Rattle” on suloinen helistin, jossa on pehmeä koalan pää sekä muovinen helistinosa, josta pieni vauva voi pitää kiinni.

Vauvojen helistimet ja purulelut netistä | Stockmann

Turvalliset vauvojen helistimet ja purulelut rauhoittavat vauvaa ja helpottavat hampaiden puhkeamisesta aiheutuvaa kipua. Tilaa Stockmannilta!

Keywords: vauva helistin