Vauva potkupuku

Vauvan alennetut potkupuvut & bodyt | Zalando ALE

Vastasyntyneen vauvan silmä ei vielä värejä erota, joten hyvin pitkälti bodynkin värit valitaan vanhempien tai lähipiirin aikuisten silmään sopiviksi. Punainen …

Vauvojen bodyt ja potkupuvut netistä | 50-98 cm – Stockmann

Vauvojen bodyt ja potkupuvut netistä | 50-98 cm | Stockmann

Kauniit ja mukavat vauvojen bodyt ja potkupuvut kokoluokassa 50-98 cm. Tutustu Stockmannin valikoimaan ja tilaa kätevästi netistä.

Potkupuvut lapsille – Babyshop.com

Potkupuku on täydellinen käytettäväksi yöpukuna tai ihan vain mukavana vaatteena kun vauva rupeaa ryömimään lattialla. Valitse usean mallin, värin ja kuvion …

Osta potkupuvut lapsille Babyshopista ✓ Laaja valikoima tuotteita ✓ Nopea toimitus ✓ Kilpailukykyiset hinnat

Vauvojen potkupuvut | Karkkainen.com verkkokauppa

Potkupuku on haalarimainen vaate, joka on helppo vetää vauvan ylle lämmittäväksi kerrokseksi tai sellaisenaan sisävaatteeksi. Pitkä vetoketju helpottaa päälle …

Parasta pikkuiselle – vauvan bodyt ja potkupuvut

Body on vauvan vaate, joka puetaan kuin paita, mutta joka lisäksi napitetaan kiinni haaroista. Body pysyy paremmin vauvan päällä kuin tavallinen paita, joka väistämättä nousee pikkuisilla kohti korvia liikkuessa tai nostettaessa. Body sopii vauvan paidaksi vastasyntyneestä lähtien aina siihen asti, kunnes lapsi ei enää tarvitse vaippoja.

Kietaisubody on helppo pukea

Ihan pienen vauvan kanssa kietaisubody lienee paras vaihtoehto, sillä sitä ei tarvitse pukea vauvan pään yli. Kietaisubody puetaan niin, että vauva asetellaan auki olevan bodyn päälle, jonka jälkeen vaate puetaan kietomalla. Kiinnityksen varmistavat narut tai nepparit. Samalla tavalla toimii vastasyntyneen kietaisupaita. Erona on vain se, ettei paitaa tarvitse napittaa haaroista. Tämä helpottaa vaipanvaihtoa. Kääntöhihat lämmittävät ja varmistavat, ettei vauva pääse raapaisemaan itseään.

Lyhythihainen body ja vauvan potkupuku lämmittävät pientä

Kesäksi vauvalle puetaan lyhythihainen body. Tämä päällä vauva voi makoilla ulkona vaunuissa tai valvotusti aurinkoisella pihamaalla viltin päällä. Lyhythihainen body on myös erinomainen alusvaate esimerkiksi vauvan potkupuvun alle vilpoisimmilla ilmoilla. Lyhythihainen body on omiaan niin ikään lasten college-paidan alle – näin napa ei jää paljaaksi vaikka päällypaita nousisikin.

Potkupuku on haalarimainen vaate, joka on helppo vetää vauvan ylle lämmittäväksi kerrokseksi tai sellaisenaan sisävaatteeksi. Pitkä vetoketju helpottaa päälle pukemista. Potkupuku käy hyvin myös vauvan yövaatteesta. Potkupuku päällä on lämmin, vaikka peitto tulisikin yön aikana jumpattua jalkopäähän.

Miten pukea vauva juhliin?

Vauvan ensimmäiset juhlat ovat ristiäiset tai nimenantojuhlat. Kastetilaisuudessa vauva puetaan perinteisesti kastemekkoon, mutta muuten vauva voi juhlia vanhempien sopivaksi katsomassa asussa. Esimerkiksi tavallinen valkoinen body on hyvä valinta, mutta vauvan juhlabody voi tuntua päivänsankarille paremmin sopivalta asulta.

Vauvan kauluspaitabody tai vauvan bodymekko ovat mukavia, juhlavia vaihtoehtoja elämän ensimmäisten hetkien tärkeimpiin tilaisuuksiin. Kurkista Kärkkäisen verkkokaupan osastolle lasten juhlavaatteet. Sieltä saat ristiäismekkojen lisäksi muita kivoja vaatteita ja asusteita pienokaisen juhliin. Osastolta kastelahjat, kummilahjat ja nimiäislahjat löydät paljon ihania lahjavaihtoehtoja muistoksi ensi hetkistä.

Vauvan potkupuvut | hobbyhall.fi

Vauvan potkupuvut edullisesti Hobby Hallin verkkokaupasta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa helposti nyt!

Vauvan bodyt & potkupuvut – Ellos

Vauvat Bodys & haalarit netistä – Ellos.fi

Tilaa Vauvat Bodyt ja edullisesti edullisesti Ellokselta. Sesongin yläosissa on paljon malleja ja värejä. Shoppaile helposti netistä ellos.fi.

Tilaa Vauvat Bodyt ja edullisesti edullisesti Ellokselta. Sesongin yläosissa on paljon malleja ja värejä. Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Vauvojen värikkäät potkupuvut | Jollyroom

Potkupuvut | Vauvojen värikkäät potkupuvut | Jollyroom

Vauvalla ei voi olla koskaan liikaa potkupukuja! Vauvan potkupuku on ihanan helppo arkivaate, joka helpottaa esimerkiksi vaipanvaihtoa.

Vauvalla ei voi olla koskaan liikaa potkupukuja. Valitse pikkuisellesi pehmeä potkupuku ihanien värien ja mallien joukosta.

Bodyt ja Potkupuvut Vauvalle – Pehmeä ja Suloinen

Bodyt ja Potkupuvut Vauvalle – Pehmeä ja Suloinen – KIDS AVENUE

Jokainen vauva tarvitsee laadukkaan ja suloisen potkupuvun tai ohuen bodyn! Valikoimastamme löydät kietaisubodeja ja potkupukuja sekä päivä että -yö …

Jokainen vauva tarvitsee laadukkaan ja suloisen potkupuvun tai ohuen bodyn! Valikoimastamme löydät kietaisubodeja ja potkupukuja sekä päivä että -yö käyttöön, puuvillasta ja luomupuuvillasta valmistettuja.

Vauvan Toppapuku | Alennettu – osta nyt | EMP

Vauvan Toppapuku netistä ✓ Alhaiset hinnat ✓ Osto tilille ✓ Nopea toimitus ✓ Hyvät tarjoukset … Lapset Vauvat (kokoon 92 asti) Bodyt & potkupuvut.

Vauvan Toppapuku netistä ✓ Alhaiset hinnat ✓ Osto tilille ✓ Nopea toimitus ✓ Hyvät tarjoukset ✓ Korkea asiakastyytyväisyys ✓ Korkea laatu ➤ Tilaa nyt

Keywords: vauva potkupuku