Wilma murto perhe

Wilma Murron vanhempien piti lähteä heti takaisin Suomeen

18.8.2022 — Wilma Murron Sari-äiti kertoo keskiviikkoillan kisan jännittävimmästä hetkestä. Euroopan mestarin vanhemmat ovat maatalousyrittäjiä Salossa.

ME-hyppääjä Wilma Murto on maatalon tyttö – Ilta-Sanomat

2.2.2016 — Wilma Murto teki sunnuntaina alle 20-vuotiaiden seiväshypyn maailmanennätyksen.

Wilma Murto – Wikipedia

Wilma Anna Helena Murto (s. 11. kesäkuuta 1998 Kuusjoki) on suomalainen seiväshyppääjä ja Euroopan-mestari. Murto voitti EM-kultaa Münchenin EM-kilpailuissa …

Wilma Murto: isä Matti Murto jännitti Münchenissä – Iltalehti

18.8.2022 — Wilma Murron Matti-isä iloitsee tyttärensä Euroopan mestaruudesta, mutta myös tasokkaasta kisasta. Arto Bryggare pitää Wilma Murtoa maailman …

Nyt puhuu Wilma Murron 74-vuotias teräsmummo – YLE

Nyt puhuu Wilma Murron 74-vuotias teräsmummo: “Hän on sellainen tyttö, että ai, ai” | Yle Urheilu

16.8.2016 — Seiväshyppylupauksen Wilma Murron, 18, isoäiti on rautainen teräsmummo. Hän on Tarja Murto, 74, Voitto Hellstenin serkku.

Isoäiti kertoo Wilma Murron nuoruusvuosista. Tarja Murto on melkoinen tapaus itsekin.

Wilma Murron 80-vuotiaalle isoäidille liikuttava yllätys – YLE

Wilma Murron 80-vuotiaalle isoäidille liikuttava yllätys – katso herkkä hetki stadionilla | Yle Urheilu

18.8.2022 — Wilman vanhemmat Matti Murto ja Sari Murto myönsivät kokeneensa katsomossa useita tiukkoja hetkiä seuratessaan tyttärensä EM-finaalia. – Ei …

Wilma Murron läheiset seurasivat Euroopan mestaruuden tuonutta finaalia Münchenissä. Valmentaja Jarno Koivusella on Murron kanssa pitkä yhteinen historia, jonka mestaruus kruunaa.

Manageri paljastaa yksityiskohdan Wilma Murron …

Wilma Murto kertoo salaisesta kyvystään: ”Vaikka tietäisivät, eivät uskoisi” – Urheilu | HS.fi

26.12.2022 — Wilma Murto loistaa urheilu-uransa huipulla, mutta Euroopan mestari on miettinyt jo seuraavan uravalintansakin valmiiksi.

Wilma Murto loistaa urheilu-uransa huipulla, mutta Euroopan mestari on miettinyt jo seuraavan uravalintansakin valmiiksi.

Wilma Murto ylitti hurjan korkeuden – tulos on ollut parempi …

Wilma Murto ylitti hurjan korkeuden – tulos on ollut parempi vain EM-finaalissa – Urheilu | HS.fi

7.1.2023 — Münchenissä viime elokuussa EM-kultaa voittanut Wilma Murto käynnisti lauantaina hallikautensa hurjalla tulospommilla: 475.

Wilma Murto avasi kautensa Kuortaneella halliennätyksellään.

Wilma Murto pani pystyyn huiman näytöksen – kolme SE:tä ja …

Kuvat kultajuhlista: Wilma Murto pani pystyyn huiman näytöksen – kolme SE:tä ja ylivoimainen Euroopan mestaruus! ”Halusin vain mennä päätyyn asti” – Urheilu – Aamulehti

17.8.2022 — Perhe: Nämä ovat nyt suosituimmat vanhojenpäivän trendit – Osa maksaa … Wilma Murto tuuletti ajan kanssa Münchenin olympiastadionilla.

Edellisen kerran Suomeen tuli yleisurheilun arvokisamitali vuoden 2016 EM-kisoissa. Murron piti käydä läpi monta vaikeaa vuotta ennen jättipottia. Keskiviikosta ei tullut sentään kahden suomalaismitalin päivää.

Keywords: wilma murto perhe