Youtube tankki täyteen 11

Tankki täyteen – Yle Areena

Tankki täyteen | Yle Areena

Vilénin huoltoasemalla saa tankin täyteen, jos sattuu eksymään perille. Sulo Viléniä pitävät kiireisenä huoltamo, vaimo ja hankinnat. Vaimo Emmi ja aputyttö …

Vilénin huoltoasemalla saa tankin täyteen, jos sattuu eksymään perille. Sulo Viléniä pitävät kiireisenä huoltamo, vaimo ja hankinnat. Vaimo Emmi ja aputyttö Ulla pyörittävät baaria. Aikamiespoika Juhana pyörii – ja suunnittelee itsenäistymistä. Huoltamon vakioasiakkaita ovat kyläpoliisi Artturi Reinikainen ja paikallinen rovasti. Tankki täyteen on TV2 Viihdeohjelmien komediaklassikko vuodelta 1978.

K1, J11: Ympäri käydään, yhteen tullaan | Tankki täyteen

K1, J11: Ympäri käydään, yhteen tullaan | Tankki täyteen | Yle Areena

24.7.2002 — K1, J11: Ympäri käydään, yhteen tullaan. Katso EU:n alueella. 31 min komediaklassikko …

11/11. Emmi on taas elämänsä vedossa varjellessaan Juhanan kunniaa – ja omaansa. Viimeisen sanan pääsee lopulta sanomaan Sulo, jonka yllätysvedon jälkeen on Emmikin täysin mykistynyt.

Jakso 11: Tankki täyteen – Yle Areena

Jakso 11: Tankki täyteen | Tankki täyteen | Yle Areena

9.7.2008 — Jakso 11: Tankki täyteen. Ei katsottavissa. 29 min komediaklassikkohauska. 11/11: Ympäri käydään, yhteen tullaan.

11/11: Ympäri käydään, yhteen tullaan. Emmi varjelee Juhanan kunniaa – ja omaansa. Viimeisen sanan sanoo Sulo, jonka yllätysvedon jälkeen Emmikin mykistyy. (U).

Tankki täyteen | Facebook

Tankki täyteen ja Reinikainen palaavat Areenan lisäksi televisioon. … Ja katso lisää täältä: https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/04/11/tankk… Ver más.

tankki täyteen näytelmä, Kerran halvalla sain – 2 – puk-psf.fi

tankki täyteen näytelmä, Marjon matkassa : Tankki täyteen 2 – on kesäteatteria … Crusell-sali, Kullervontie 11 UUSIKAUPUNKI | lippu.fi · Tankki Täyteen …

Tankki täyteen – maallamuuttajat – Mäenpään kyläseura

Tankki täyteen – maallamuuttajat | kotikyla

Sulon huoltoasema on mennyttä, Emmi perustaa ompelimon ja Juhanasta tulee lammasfarmari. Kuinka tämä kaikki on mahdollista, ja mitä sitten loppujen lopuksi …

Tankki Täyteen – Juhana Viina Kaunistaa – YouTube – Pinterest

Tankki Täyteen – Juhana Viina Kaunistaa – YouTube | Fictional characters, Character

Tankki Täyteen – Juhana Viina Kaunistaa. Video: Esa Nahka. ,. youtube. ·. YLE materiaalia.En omista mitään. Käy sivustossa. Tallenna …

May 15, 2020 – This Pin was discovered by Kari. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest

Reinikainen ja Tankki täyteen taas televisioon | Paikalliset

Poliisin järeimmät voimat käyttöön: Reinikainen ja Tankki täyteen taas televisioon | Paikalliset | Länsiväylä

24.3.2020 — Koronakotoiluun pakotettujen viihteeksi Yle TV2 alkaa näyttää Tankki täyteen – ja Reinikainen-komediasarjoja, tiedottaa Yle.

Koronakotoiluun pakotettujen viihteeksi Yle TV2 alkaa näyttää Tankki täyteen – ja Reinikainen-komediasarjoja, tiedottaa Yle.

Olla ostoksilla, Dialogi 11 – LingQ

Olla ostoksilla, Dialogi 11

Olla ostoksilla, Dialogi 11. Dialogi 11. Bensa-asemalla. Tankki täyteen! … Try LingQ and learn from Netflix shows, Youtube videos, news articles and more.

Learn Finnish from Olla ostoksilla using the LingQ language learning system to learn from content of interest.

Keywords: youtube tankki täyteen 11